Inchide

Realizare Parc Street Workout Fitness Urban in municipiul Hunedoara

Spatii de recreere

Valoare totala investitie:

9.530,00 lei

Data inceput:

12/2015

Data sfarsit:

12/2015

Durata:

-

Status:

Finalizata

Executant:

CMBC SONI SRL-D Orăștie

Sursa de finantare

Buget local

Beneficiari

Municipiul Hunedoara

Obiective

La propunerea reprezentanților Federației Mondiale Street Workout în România s-a amenajat un parc Street Workout în incinta Parcului Tineretului din municipiul Hunedoara, lângă Catedrala Eroilor.

Rezultate

Aparatele cu care s-a dotat acest loc sunt disponibile pentru oricine, indiferent de sex, de vârstă sau de nivelul de antrenament, cuprinzând 6 bare de gimnastică în conformitate cu recomandările Federației Mondiale Street Workout: spalier vertical, scară orizontală, bancă exerciții abdominale, paralele, bară tracțiuni crescătoare și bară flotări crescătoare, iar aceste aparate pot fi utilizate în orice anotimp atunci când vremea este favorabilă în acest sens.
Acest tip de Street Workout promovează mișcarea și exercițiile cu propria greutate a corpului, în plus, exercițiile în care se folosește doar propria greutate pot fi făcute în aer liber, nu necesită aparate sofisticate și scumpe, fiind o soluție pentru cei care nu au voie să folosească greutăți din cauze medicale, prin practicarea acestui sport, va putea fi tratată afecțiunile generate de sedentarism care se instalează la persoanele din ce în ce mai tinere, chiar și la copii.

Alte Observatii

Contract de execuție lucrari nr. 170/83516/08.12.2015 - Realizare Parc Street Workout & Fitness Urban in municipiul Hunedoara