Inchide

Reabilitarea și modernizarea Liceului Teoretic Traian Lalescu-Școala de Muzică

Cladiri

Valoare totala investitie:

2.506.900,00 lei

Data inceput:

-

Data sfarsit:

-

Durata:

-

Status:

Faza de proiect

 

Sursa de finantare

Buget local
buget de stat
Fonduri europene

Obiective

În prezent, Liceul Teoretic „Traian Lalescu” – Școala de muzică Hunedoara, Bdul 1848, Nr. 32, se află într-un stadiu avansat de degradare. Imobilul necesită intervenții în vederea creșterii eficienței energetice, pentru aducerea lui la standardele actuale.
Implementarea măsurilor de eficiență energetica în infrastructura educațională va conduce la îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a procesului educțional conducând la utilizarea eficientă a resurselor de energie:
- Beneficii sociale prin creșterea calității procesului educațional în domeniul artă- muzică acordat în sistemul școlar și aducerea la standarde europene;
- Creșterea atractivității procesului educațional;
- Beneficii financiare prin reducerea consumurilor și, implicit, scăderea costurilor de întreținere a imobilului;
- Reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie;
- Directivele Europene prevăd ca statele membre să ia toate măsurile pentru îmbunătățirea eficienței energetice la utilizatorii finali.

Alte Observatii

Contract servicii 59/26532*/29.03.2022- Servicii de elaborare documentatie tehnico economica faza DALI pentru investitia REABILITARE, MODERNIZARE SI DOTARE LICEU TEORETIC "TRAIAN LALESCU" - SCOALA DE MUZICA HUNEDOARA
Prestator: CONCEPTYX ENERGY SRL
Valoare: 32.130,00 lei

Contract servicii 201/60051/06.07.2023 - Servicii de informare si publicitate pentru investitia REABILITARE, MODERNIZARE SI DOTARE LICEU TEORETIC ""TRAIAN LALESCU"" - SCOALA DE MUZICA HUNEDOARA"
Prestator: INDESIGN SRL.
Valoare: 9.520,00 lei