Realizare teren sintetic pentru fotbal, dotat cu împrejmuire (actualul teren zgură) din incinta Complexului Sportiv Michael Klein

Harta interactiva a investitiilor

Prim─âria Hunedoara

B-dul Libertatii nr.17

Categorie

Spatii de recreere

Valoare totala investitie

899.802,00 lei

Data inceput

-

Data sfarsit

-

Durata

-

Status

In executie

Executant

Manager proiect

Sursa de finantare

Buget local

Parteneri

Beneficiari

Municipiul Hunedoara

Obiective

În Complexul Sportiv “Michael Klein” de-a lungul anilor și-a desfășurat activitatea un număr foarte mare de sportivi, fiind un oraș cu mare tradiție în fotbal.
Centrul de Copii și Juniori depășește în momentul de față 200 de sportivi, fiind aproape imposibilă desfășurarea antrenamentelor în condiții normale pe un singur teren de antrenament cu suprafață de iarbă, fapt pentru care, construirea unui teren de fotbal sintetic cu dimensiuni normale de joc pe vechiul amplasament al terenului de zgură va permite utilizarea acestui teren într-un regim de cel puțin 6 ore/ zi.

Rezultate

Astfel, s-a întocmit documentația tehnico - economică pentru serviciile de proiectare în vederea realizării unui teren cu gazon sintetic de fotbal, cu împrejmuire în incinta Complexului Sportiv Michael Klein.
Acest teren de sport care urmează să se realizeze în locul terenului de zgură existent, va avea dimensiunile oficiale pentru terenuri de fotbal, 68,00 m x 105,00 m, având un spațiu de siguranță de 1,00 m x 3,20 m în fiecare direcție pe lateral și 5,00 m x 7,00 m în spatele liniilor de fund, dimensiunile totale însumând 72,12 m x 117,30 m.
Se va realiza împrejmuirea perimetrală a terenului cu stâlpi metalici cu înălțimea de 4 m respectiv 6 m și plasă de sârmă, cu păstrarea și reabilitarea împrejmuirii existente pe latura vestică a terenului de fotbal existent.
Se vor utiliza două tipuri de gazon artificial:
- suprafață gazon artificial (pentru fotbal) cu lungimea firului de 4-5 cm și împănată cu granule de cauciuc de înaltă performanță, certificată de federațiile sportive internaționale;
- suprafață gazon artificial multisport pe zonele perimetrale ale terenului de fotbal propriu-zis.
Terenul de sport va fi dotat cu următoarele accesorii caracteristice competițiilor sportive:
a. 2 porți realizate din bare de dur aluminiu, profil oval 120 mm x 100 mm, executate conform normelor FIFA și UEFA cu dimensiunile 7,32 m x 2,44 m, prevăzute cu plase și accesorii de prindere;
b. 6 fanioane flexibile cu arc din oțel;
c. 2 bănci de rezerve pentru jucători, realizate din structuri metalice și acoperite cu policarbonat transparent a câte 12 locuri fiecare executate cu scaune din polipropilenă.