Reabilitare staţie hidrofor SC1 - Micro IV, str. Câmpului

Harta interactiva a investitiilor

Primăria Hunedoara

B-dul Libertatii nr.17

Categorie

Instalatii, dotari

Valoare totala investitie

78.371,00 lei

Data inceput

02/2014

Data sfarsit

07/2014

Durata

5 luni

Status

In executie

Executant

SC LOCAL SERVICE SRL HUNEDOARA

Manager proiect

Sursa de finantare

Buget Local

Parteneri

Beneficiari

Municipiul Hunedoara

Obiective

Reabilitarea staţiei hidrofor SC1 (înlocuire de utilaje, echipamente, reparaţii instalaţia electrică), ce asigură alimentarea cu apă a blocurilor cu regim de înălţime mai mare de P + 4.

Rezultate

În municipiul Hunedoara există amplasate în diferite zone staţii hidrofoare care asigură alimentarea cu apă a blocurilor cu regim de înălţime mai mare de P + 4 şi care au o vechime de peste 40 ani, fiind într-o stare avansată de degradare, atit imobilul cit şi instalaţia propriu-zisă.
Grupurile de pompare sunt supradimensionate, utilajele şi instalaţia tehnologică aferentă este uzată, ceea ce a dus la consumuri de energie suplimentare şi semnificative pierderi de apă în reţea.
Pentru reabilitarea staţiei de hidrofor SC 1 din str. Câmpului, au fost întocmite proiecte de reparaţii ale instalaţiilor interioare precum şi a imobilului degradat. În cadrul contractului de lucrări nr. 9/ 8949/ 13.02.2014, s-au executat lucrări la instalaţia electrică, înlocuiri de utilaje(înlocuit pompă, recipiente hidrofor, supape siguranţă contor apă), realizare postamente pentru utilaje.