Inchide

Reabilitare staţie hidrofor SC1 - Micro IV, str. Câmpului

Instalatii, dotari

Valoare totala investitie:

78.371,00 lei

Data inceput:

02/2014

Data sfarsit:

07/2014

Durata:

5 luni

Status:

Finalizata

Executant:

SC LOCAL SERVICE SRL HUNEDOARA

Sursa de finantare

Buget Local

Beneficiari

Municipiul Hunedoara

Obiective

Reabilitarea staţiei hidrofor SC1 (înlocuire de utilaje, echipamente, reparaţii instalaţia electrică), ce asigură alimentarea cu apă a blocurilor cu regim de înălţime mai mare de P + 4.

Rezultate

În municipiul Hunedoara există amplasate în diferite zone staţii hidrofoare care asigură alimentarea cu apă a blocurilor cu regim de înălţime mai mare de P + 4 şi care au o vechime de peste 40 ani, fiind într-o stare avansată de degradare, atit imobilul cit şi instalaţia propriu-zisă.
Grupurile de pompare sunt supradimensionate, utilajele şi instalaţia tehnologică aferentă este uzată, ceea ce a dus la consumuri de energie suplimentare şi semnificative pierderi de apă în reţea.
Pentru reabilitarea staţiei de hidrofor SC 1 din str. Câmpului, au fost întocmite proiecte de reparaţii ale instalaţiilor interioare precum şi a imobilului degradat. În cadrul contractului de lucrări nr. 9/ 8949/ 13.02.2014, s-au executat lucrări la instalaţia electrică, înlocuiri de utilaje(înlocuit pompă, recipiente hidrofor, supape siguranţă contor apă), realizare postamente pentru utilaje.

Alte Observatii

Contract de execuție lucrări nr. 9/ 8949/ 13.02.2014

Proiectant: SC VONAR COM SRL HUNEDOARA
Proces Verbal recepție la terminarea lucrărilor nr. 19/07.07.2014