Inchide

Reabilitare şi modernizare Baza Sportivă Michael Klein - regazonare teren antrenament nr. 2

Spatii de recreere

Valoare totala investitie:

532.460,00 lei

Data inceput:

12/2010

Data sfarsit:

10/2011

Durata:

10 luni

Status:

Finalizata

Executant:

SC ATOMIS SRL PETROSANI

Sursa de finantare

Bugetul Consiliului Judeţean Hunedoara

Obiective

Amenajare teren de sport, clădire vestiar, tribune cu scaune, instalaţii încălzire, sanitare, împrejmuire.

Rezultate

În conformitate cu Hotărârea Consiliului Local al municipiului Hunedoara nr. 183/ 26.10.2010 privind aprobarea Acordului de asociere între municipiul Hunedoara și Județul Hunedoara în vederea realizării în comun a obiectivului de investiții Reabilitare și modernizare Baza Sportivă Michael Klein Hunedoara, Consiliul Județean Hunedoara a realizat investiția Reabilitare şi modernizare Baza Sportivă Michael Klein - regazonare teren antrenament nr. 2.
În vederea realizării investiției Reabilitare şi modernizare Baza Sportivă Michael Klein - regazonare teren antrenament nr. 2, au fost executate următoarele lucrări:
- refacerea gazonului de la terenul de fotbal nr. 2, prin decopertarea celui existent distrus și montarea de gazon natural nou pe o suprafață de 8000 mp
- realizarea unui sistem automatizat cu senzor de ploaie în vederea stropirii gazonului
- realizare clădire vestiar cu toate utilitățile necesare (alimentare cu apă, instalații electrice, instalații sanitare, instalații termoficare cu două centrale termice murale)
- realizare împrejmuire constând din gard și poartă, 358 m, 160 buc. panouri construcții metalice
- realizare tribună cu scaune, capacitate 198 locuri

Alte Observatii

Având în vedere că terenul de antrenament existent inițial era impropriu desfășurării activităților sportive, fiind foarte denivelat, s-a refăcut prin regazonare, fiind dotat și cu tribună cu scaune aferente.
Clădirea inițială de lângă terenul de antrenament fiind insalubră, a fost demolată și refăcută în totalitate cu destinația vestiar nou pentru fotbalisti dotat cu toate utilitățile.