Inlocuire centrale termice, schimbator de caldura si executare instalatii aferente la Caminul pentru persoane varstnice

Harta interactiva a investitiilor

Primăria Hunedoara

B-dul Libertatii nr.17

Categorie

Retele

Valoare totala investitie

24.647,00 lei

Data inceput

11/2012

Data sfarsit

02/2013

Durata

3 luni

Status

In executie

Executant

SC Local Service SRL Hunedoara

Manager proiect

Sursa de finantare

buget local

Parteneri

Beneficiari

Municipiul Hunedoara

Obiective

reabilitarea instalatiei de incalzire la Caminul pentru persoane varstnice str. Castelului nr. 1

Rezultate

Deoarece cele două centrale termice tip INTERGAS erau foarte vechi, de 12 ani, nu mai corespundeau normelor de siguranţă în utilizare, fapt constatat şi în urma verificărilor în vederea autorizării de funcţionare în continuare (ISCIRIZARE), era necesară înlocuirea lor în cel mai scurt timp posibil.
Totodată, era necesar a se înlocui şi schimbătorul de apă caldă, care asigura apa caldă deoarece era defect, nu se mai putea repara, garniturile de etanşare erau deteriorate, s-au scos mai multe plăci pentru a-l menţine în funcţiune, prezinta scurgeri de apă, ceea ce însemna cheltuieli în plus la consumul de apă.
Cele două centrale termice similare, precum și schimbătorul de căldură au fost achiziționate de către S.C. Everest Instal S..R.L. Hunedoara.
S-a întocmit proiectul tehnic de instalare de către S.C. Vonar S.R.L. Hunedoara, fiind vizat de către RADTI, conform cerințelor ISCIR.
S.C. Local Service S.R.L. Hunedoara a executat lucrările în vederea instalării acestor echipamente, totodată s-a reabilitat inclusiv instalația electrică împreună cu automatizările necesare funcționării în parametri optimi a punctului termic.