Inchide

Amenajari interioare pentru gradinita PP Licurici la gradinita PN 3, strada Stefan cel Mare nr. 1 A

Cladiri

Valoare totala investitie:

83.887,00 lei

Data inceput:

10/2012

Data sfarsit:

-

Durata:

-

Status:

Finalizata

Executant:

S.C. ICSH S.A. Hunedoara

Sursa de finantare

bugetul Centrului de Execuție Bugetară - Grădinița cu Program Prelungit nr. 1

Obiective

Amenajarea gradinitei cu program normal cu spatii functionale in vederea mutarii unei gradinite cu program prelungit( bucatarie , sala de mese, cabinet medical si izolator, cu asigurarea circuitelor functionale conform normelor in vigoare)

Rezultate

Deoarece clădirea grădiniţei „Licurici” situată pe strada George Bariţiu în care a funcționat Grădiniţa cu program prelungit Licurici nu mai îndeplinea normele necesare privind autorizarea de funcționare cu destinație grădiniță, s-a hotărât mutare pe strada Ştefan cel Mare, unde există şi funcţionează Grădiniţa cu program normal nr. 3.
În această grădiniţă, imobil renovat în 2008 - 2009 cu fonduri alocate de la bugetul de stat prin Hotărârile de Guvern 370/03.2008, respectiv 962/08.2008, există 9 săli de clasa dispuse pe trei nivele şi 3 grupuri sanitare, precum şi alte spaţii - vestiare, birou director, magazie, cabinet logoped, etc. Clădirea are două uşi de acces din exterior, cu doua case scări.
Din cele 9 săli de clasă doar 3 sunt utilizate, Grădiniţa cu program normal nr. 3 având un efectiv de 107 preşcolari cuprinşi în 3 grupe, iar Grădiniţa Licurici are 4 grupe cu un efectiv de 104 preşcolari. Pentru recompartimentarea spaţiilor existente s-a întocmit o documentaţie tehnico – economică în vederea execuţiei acestor lucrări, astfel încât să fie posibilă mutarea copiilor în sălile libere prin asigurarea condiţiilor minime funcţionale în procesul de învăţământ.